۱۳۸۸ دی ۱۰, پنجشنبه
۱۳۸۸ آذر ۱۲, پنجشنبه
استقبال كم اصفهاني ها از احمدي نژاد
به گزارش كلمه، ديدار مردمي احمدي نژاد در حالي بيش از ۴ ساعت به تعويق افتاده است كه جمعيت در ميدان بسيار كمتر از حد انتظار مسئولين بود.
مردم ناراضي كه درخواست رسيدگي به جواب نامه هاي خود در دور قبلي را از رييس دولت داشتند، با در دست داشتن كپي نامه هاي قبلي خود اعتراض خود را به عملي نشدن وعده هاي احمدي نژاد نشان دادند.
به علت تاخير ۴ ساعته و سردي هوا و بي اعتنايي مردم به حضور رييس دولت حاضر برگزار كنندگان برنامه در ساعات اوليه قصد لغو برنامه ديدار مردمي را داشته اند.
اين مساله در حالي رخ داد كه مسئولين استاني تدارك كاملي براي حضور مردم در اين مراسم داده بودند و در اين راه به هر روشي متوسل شدند.
روز گذشته در بسياري از مدارس اصفهان برگه هاي رضايت نامه والدين براي حضور دانش آموزان در اين مراسم توزيع شد.
عكس جالب از دزديده شدن كفش معاون مطبوعاتي در مراسم ختم كردان
۱۳۸۸ آذر ۱۰, سهشنبه
عدم حضور احمدينژاد و هاشميرفسنجاني در روز مجلس
در حالي كه مراسم روز مجلس در ايران امسال به نام همايش "اتحاد" نامگذاري شده بود، رئيس جمهوري و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در آن حضور نيافتند.
همايش "اتحاد" كه قرار بود ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۱۰ آذر (اول دسامبر) در صحن مجلس شوراي اسلامي در تهران كار خود را آغاز كند، ظاهرا به اميد شركت محمود احمدي نژاد با ۴۰ دقيقه تأخير آغاز شد، اما سرانجام علي لاريجاني، رئيس مجلس ايران به شركت كنندگان گفت: "آقايان احمدي نژاد و هاشمي تشريف نياورند، از خداوند سلامتي و صحت را براي آنها مي خواهيم. ان شاءالله خداوند امورات را اصلاح نمايد".
در مورد عدم حضور آقاي احمدي نژاد در اين مراسم، دو مقام رسمي دولت، دو دليل متفاوت را مطرح كرده اند؛ معاون پارلماني نهاد رياست جمهوري گفته است كه رئيس جمهوري ايران مي بايست همزمان با اين همايش، در يك "مصاحبه زنده بين المللي" كه از پيش برنامه ريزي شده بود شركت مي كرد، اما معاون پارلماني رئيس جمهور گفته كه دليل عدم حضور او، مشغله كاري مربوط به سفر روز بعد به اصفهان بوده است.
رئيس دفتر آقاي هاشمي رفسنجاني هم گفته است كه دعوتنامه مربوط به اين مراسم را روز قبل دريافت كرده و چون برنامه هاي رئيس مجمع تشخيص مصلحت از قبل تعيين و ابلاغ مي شود، امكان تغيير آن وجود نداشته است.
روابط ميان محمود احمدي نژاد و اكبر هاشمي رفسنجاني پس از آنكه آقاي احمدي نژاد در جريان مبارزات انتخاباتي اخير، در يك مناظره زنده تلويزيوني آقاي هاشمي را به توطئه و كارشكني عليه دولت متهم كرد و گفت كه فرزندان او از طريق غيرقانوني كسب ثروت كرده اند، به شدت تيره شد.
تنش هاي به وجود آمده پس از انتخابات رياست جمهوري اخير ايران، شكافي آشكار ميان وفاداران به نظام جمهوري اسلامي ايجاد كرده است كه به نظر مي رسد آيت الله علي خامنه اي، رهبر ايران مي كوشد آن را تا حد ممكن كاهش دهد.
او هفته گذشته در ديدار با گروهي از بسيجيان، به شدت از رسانه هايي كه به گفته او به "اختلافات جزئي و غير اصولي" مي پردازند و به مسئولان كشور، از جمله "رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام" تهمت مي زنند انتقاد كرد و گفت اين "خواست دشمن" است كه مردم را نسبت به مسئولان بدبين كند.
اكنون دادستان تهران نيز در پاسخ به سئوال خبرنگاران مي گويد كه اين اظهارات رهبر جمهوري اسلامي، در قانون هم پيش بيني شده است و بر اساس آن عمل خواهد شد.
عباس جعفري دولت آبادي، دادستان عمومي و انقلاب تهران روز سه شنبه ۱۰ آذر در جمع خبرنگاران گفت كه دادستاني عليه كساني كه به يكي از روساي قوا يا رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تهمتي بزند كه "ناشي از انجام وظيفه" توسط آن مسئول باشد، رأسا تشكيل پرونده قضايي خواهد داد.
اما همزمان، وزير اطلاعات دولت آقاي احمدي نژاد از مسئولان قضايي كشور انتقاد كرده است كه در مورد تعقيب قضايي يكي از پسران آقاي هاشمي رفسنجاني كوتاهي مي كنند.
به گزارش سايت اينترنتي الف، متعلق به احمد توكلي (نماينده سرشناس مجلس ايران)، حيدر مصلحي، وزير اطلاعات ايران در يكي از جلسات كميسيون امنيت ملي مجلس گفته است كه قوه قضائيه "با توجه به مدارك و مستندات كاملي كه در اختيار دارد" بايد مهدي هاشمي، پسر آقاي هاشمي رفسنجاني را احضار كند، اما در اين زمينه "اهمال" مي كند.
بنابراين به نظر مي رسد كه در شرايط فعلي نه آقاي هاشمي رفسنجاني و نه آقاي احمدي نژاد آمادگي مصالحه با يكديگر و شركت در همايش "اتحاد" در مجلس را كه قرار بود نمايشي از آشتي باشد ندارند.
پاسخ كروبي به كيهان: برخي خود را نماينده خدا روي زمين مي دانند
مهدي كروبي در گفت و گويي كه با سايت تغيير داشت به برخي مطالب اخير روزنامه كيهان پاسخ داد.مهدي كروبي گفت : مدتي پيش شخصي كه خود را نظريه پرداز اصولگرايان مي داند، در ديداري كه با آقاي احمدي نژاد داشته مي گويد: ” حفظ دولت نهم مهمترين وظيفه علاقمندان انقلاب است. وقتي رضايت خدا در ميان باشد ، هيچ چيز ديگري مهم نيست. بايد به شكلي عمل كنيم تا رضايت خدا تامين گردد، حتي اگر اكثريت مردم گمراه باشند و صلاحيت خود را تشخيص ندهند”. دبيركل حزب اعتماد ملي افزود: آيا مسوولين امر نبايد از امثال اين مدعيان نظريه بخواهند كه چرا به اين سادگي به ميراث امام مظلوم كه مي فرمود “ميزان راي ملت است ” و مردم ولي نعمت هستند و تصميم نهايي با آنهاست، چوب حراج مي زنند و وكيل خدا بر روي زمين شده اند؟
مهدي كروبي در ادامه اظهار داشت: من وقتي اين نوع اظهارات را خواندم بسيار متاسف شدم و به خدا پناه بردم از اين كه برخي چنان به خود مي نگرند كه گويي نماينده خدا بر روي زمين شده اند. براي خود چنين امتيازي فرض مي كنند و سپس بنام رضايت خدا، دست به هركاري مي زنند و هر گونه كه خواستند عمل مي كنند. آقايان به اين پرسش پاسخ ندادند كه چگونه به اين درجه رسيدند و چگونه به آنها الهام شده است كه مخالفت با دولت احمدي نژاد مخالفت با خداست؟
نامزد انتخابات دوره دهم رياست جمهوري ادامه داد: من واقعا نمي خواستم به خودبزرگ بيني اين آقايان اشارتي داشته باشم اما وقتي ديدم مكرر مي آيند و از ” فتنه ” حرف مي زنند و نقش هاي خودشان را در بوجود آمدن حوادث پس از انتخابات انكار مي كنند و براي قوه قضاييه خط و نشان مي كشند ،در مقام پاسخگويي برآمدم .
وي در ادامه به مطالب روزنامه كيهان و انتشار اخبار جعلي و سيل تهمت ها اشاره كرد و اظهار داشت:« پس از روزهاي قدس و ۱۳ آبان و همچنين حضور من در نمايشگاه مطبوعات، آنها كه از حضور مردم نگران و آشفته شده بودند، هجمه ها و تهمت هايي را عليه من آغاز كردند. درحالي كه دليل اين هجمه، حضور مردم بود. تريبون هاي نمازجمعه آغشته به تهمت، افترا، دروغ و ناسزاگويي شد. دراين ميان طبيعي بود كه عده اي از بزرگان به روش هاي مختلف از ما دلجويي كنند. از جمله برخي مراجع عظام، كتبي و شفاهي و يا بيوت مكرم آنان، برخي علما، فضلا، دانشگاهيان، دانشجويان، روزنامه نگاران، برخي از نمايندگان مجلس و گروه هاي سياسي در تماس هاي مختلف ضمن ابراز انزجار از اتهامات و افتراها و نيز وقايع رخ داده پس از انتخابات، نسبت به اينجانب ابراز لطف و محبت كردند.»
كروبي ادامه داد:« دراين ميان جناب آقاي احمدصدر حاج سيدجوادي كه بيش از ۹۰ سال سن دارد و يك چهره حقوقدان و دانشگاهي است و نيز از همكارانمان در مجلس اول بود و در مبارزات ملت ايران حضور طولاني داشته، پيغام داد كه مي خواهد در اين رابطه از من به صورت تلفني دلجويي كند. ناگهان چند روز بعد روزنامه كيهان در خبري ويژه آورد:« احمد صدرحاج سيدجوادي از او (كروبي) خواست جبهه مدافعان ملي، بخوانيد جبهه ملي كذايي تشكيل دهد» و سپس درباره من نوشت:« شتاب بدون ترمز آقاي كروبي به سوي گروهك هاي معارض با خط امام و جمهوري اسلامي جالب توجه است، درحاليكه به گزارش ايلنا اعضاي فراكسيون خط امام مجلس در ديدار اخير خود با كروبي بر لزوم مرزبندي با افراد و گروه هايي كه با اصل نظام و خط امام مخالفند تاكيد كرده بودند تا همسويي با اين تشكل ها احساس نشود.»
دبيركل اعتمادملي بعد از ذكر مطالب منتشر شده در روزنامه كيهان تصريح كرد:« آقاي صدرحاج سيدجوادي در تماس تلفني خود از اتفاقات روي داده ابراز انزجار كرد و سپس به بيان نقطه نظراتي پرداخت و نيز به موضوع خروج ارز و طلا از كشور و ورود آنها به تركيه كه منجر به نوشتن نامه اي از سوي ايشان به نخست وزير تركيه شده بود، اظهار نظر كردند. ولي بنده چون اطلاعي دراين خصوص نداشتم دراين باره سخني نگفتم و نهايتا هم از ايشان تشكر و تاكيد كردم كه اين خشونت ها و تهمت ها طبيعي است و با اين اتفاقات از ميدان به در نمي روم.»
صاحب امتياز روزنامه توقيف شده اعتمادملي در ادامه نيز به مطالب منتشره در روزنامه كيهان اشاره كرد و افزود:« مدتي است كه اينها اتهاماتي همچون همراهي با ماركسيست ها، سلطنت طلبان، صهيونيست ها و منافقين جنايتكار را مطرح مي كنند ولي واقعا براي من جاي سئوال است كه آيا اينها نمي دانند و فكر نمي كنند كه اين نوع سخنان نتيجه عكس خواهد داشت؟»
مهدي كروبي سپس اظهار داشت:« آقايان بدانند كه من به خط امام اعتقاد كامل دارم و معتقدم برخي درصدد هستند راه و خط امام را پاك و از بين ببرند و منويات خودشان را به جاي خط امام به مردم غالب كنند. اما بدانيد كه من پاي آرمان هاي امام و منافع ملي ايستاده ام و تلاش مي كنم انحرافات را يك به يك براي مردم بيان كنم تا راه از بيراه مشخص شود.»
كروبي در ادامه ميان دوستي با افراد و همكاري سياسي با آنها تفكيك قايل شد و با اشاره به دايره وسيع دوستان خود، به ذكر خاطراتي از روزهاي ابتداي انقلاب اسلامي پرداخت و گفت:« اواخر مجلس اول مرحوم آقاي مهندس بازرگان به سراغ من آمدند و چون مي دانستند كه ما با امام ديدار هفتگي داريم از من پرسيدند كه نامه اي براي امام دارند و آيا من اين نامه را به ايشان مي رسانم؟ بنده در آن زمان ديدگاه سياسي مشتركي با مهندس بازرگان نداشتم اما رفاقت داشتيم. طبعا روحيات مهندس بازرگان و ديدگاه هاي ايشان را مي شناختم و مي دانستم كه مهندس بازرگان نامه فدايت شوم براي امام ننوشته و اين نامه حتما حاوي نقطه نظرات و نقدهاي او به برخي مسائل جاري كشور است. با اين همه بدون آنكه از مرحوم بازرگان بپرسم كه نامه درباره چيست جواب مثبت دادم. ايشان هم نامه قطوري به من دادند تا به امام برسانم. در آن سال ها ما به صورت هفتگي همراه با خانواده شهدا با امام ديدار داشتيم و من در حضور حضرت امام سخنراني مي كردم. اگرچه مديران صدا وسيما حتي يك بار هم اين ديدارها را پس از ارتحال امام پخش نكردند اما ديدار ما با امام هر هفته برگزار مي شد. در يكي از اين ديدارها نامه مهندس بازرگان را به امام دادم و به سيد احمدآقا نيز گفتم كه نامه مربوط به مهندس بازرگان است. بعد از گذشت چند روز مهندس بازرگان مجدد نزد من آمدند و از من تشكر كردند و طوري سخن گفتند كه معلوم بود از حضرت امام درباره آن نامه جواب گرفته است.»
دبيركل حزب اعتماد ملي سپس به ذكر خاطره ديگري پرداخت و ادامه داد:« در سال ۶۰ ترورها و انفجارهاي زيادي عليه مسئولين نظام صورت مي گرفت و بسياري از چهره هاي خدوم كشور مانند شهيد بهشتي و محمد منتظري، رجايي و باهنر و قدوسي و عزيزان ديگر در انفجارهاي متعدد به شهادت رسيدند. در همان زمان مرحوم لاجوردي مسئوليتي داشتند و بازداشت هايي در اين ايام صورت مي گرفت كه از جمله مي توان به بازداشت مهندس لطف الله ميثمي كه از مبارزان قبل از انقلاب بود اشاره كرد. ايشان در مبارزات قبل از انقلاب در اثر يك انفجار دچار نابينايي و نقص عضو هم شده بود. چند روز بعد از بازداشت مهندس ميثمي، همسرشان نزد من آمد و باتوجه به ديدار لطف الله ميثمي در زندان به من گفت كه او وضع جسمي مناسبي ندارد و نياز به مراقبت دارد و زندان مكان مناسبي براي او نيست. بنده نيز پس از مشاهده وضعيت جسمي ايشان موضوع را مستقيما به امام منتقل كردم و كمتر از ۴۸ ساعت لطف الله ميثمي آزاد شد.»
شيخ اصلاحات در پايان اين گفتگو با اشاره به آراء و انديشه هاي حضرت امام تصريح كرد:« به مسئولين روزنامه كيهان مي گويم كه برداشت ما از اسلام با برداشت شما از اسلام متفاوت است و به همين علت آن خميني اي كه ما مي شناسيم با خميني اي كه شما مي شناسيد فرق دارد. خميني ما ، امامي است كه وقتي خبر مي رسيد عده اي از روي تعصب نسبت به بروز منكرات در شهر با مردم برخورد مي كنند، ناراحت مي شد و فورا دستور مي داد با آنها برخورد شود و عوامل آن بازداشت شوند. خميني ما با خميني شما يكي نيست. خميني ما آن كسي است كه وقتي در بولتن محرمانه وزارت اطلاعات خواند كه در فلان روستا و فلان شهر عده اي مدرسه اي را كه متعلق به زرتشتي ها بود تصرف كرده اند،ناراحت شد و خود دستور بازگرداندن مدرسه به صاحبانش را صادر كرد.
من نمي گويم شما حق نداريد برداشت خود را از اسلام و امام مطرح كنيد، حداكثر مي گويم كه شما كج فهم هستيد و امام را نشناختيد. اما بدانيد اجازه نداريد هركسي كه نظرات شما را قبول ندارد، او را صهيونيست و منافق بناميد. بايد بدانيد كه در محكمه الهي نه شنودي هست و نه بازجويي. نه مديريتي است و نه قدرتي. آنجا سيد و غير سيد، روحاني و غير روحاني همه در برابر عدل الهي بايد پاسخ گوي عملكرد گذشته خود باشند
هنگامه شهيدي به شش سال و 91 روز حبس محكوم شد
محمد مصطفايي، وكيل حانم شهيدي در گفت و گويي با بخش فارسي بي بي سي گفت كه حكم صادر شده "منصفانه نيست" و او به اين حكم اعتراض خواهد كرد.
آقاي مصطفايي با اين نظر كه موكل او از هر اتهامي كه در كيفرخواست او بوده بري است، ابراز اميدواري كرد كه خانم شهيدي در دادگاه تجديد نظر تبرئه شود.
"اقدام عليه امنيت كشور از طريق اجتماع و تباني به قصد بر هم زدن امنيت كشور از طريق حضور در اغتشاشات"، "فعاليت تبليغي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي از طريق مصاحبه با شبكه ضد انقلاب بي بي سي"، "امضاء بيانيه هاي برخودار از جنبه تبليغي عليه نظام جمهوري اسلامي ايران" و "توهين به رياست جمهوري ايران" از جمله اتهامات هنگامه شهيدي بوده است.
در حكم صادره عليه خانم شهيدي كه آقاي مصطفايي آن را بر روي سايت خود منتشر كرده، آمده است كه دادگاه خانم شهيدي را در خصوص" تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران به يك سال حبس تعزيري و بابت تباني و اجتماع و عضويت در تشكيلاتي كه عليه امنيت كشور اقدام نموده است به پنج سال حبس تعزيري و بايت توهين به رئيس جمهوري كشور اسلامي ايران به نود و يك روز حبس تعزير ( جمعا به شش سال و سه ماه و يك روز حبس تعزيري ) محكوم نمود."
خانم شهيدي ماه گذشته به قيد وثيقه اي صد ميليون توماني موقتا از زندان اوين آزاد شد. او پيش از آزادي موقت دست به اعتصاب دارو و غذا زده بود كه نهايتا به دليل ضعف شديد جسماني به بهداري زندان اوين منتقل شد.