۱۳۸۸ مهر ۱, چهارشنبه

پليس امنيت عمومي ناجا : ممنوعيت نمايش و فروش لباس با مارك هاي غربي

پليس اطلاعات و امنيت عمومي نيروي انتظامي در نامه يي به رئيس اتحاديه پوشاك و لباس دوخته تهران اعلام كرد؛ نمايش، عرضه و فروش البسه با مارك هاي غربي و تصاوير مبتذل در فروشگاه ها ممنوع است.

در نامه پليس اطلاعات و امنيت عمومي ناجا به اتحاديه پوشاك و لباس دوخته تهران آمده است؛ گزارشات واصله و بررسي هاي به عمل آمده حاكي است برخي از توزيع كنندگان پوشاك به منظور جلب مشتري اقدام به نمايش البسه و استفاده از مانكن هاي غيرمتعارف و بسيار زننده مي كنند كه اين موضوع علاوه بر تبعات سوء، باعث نارضايتي مسوولان فرهنگي و شهروندان شده است.

بر همين اساس در راستاي حفظ و صيانت از ارزش هاي ديني و دستاوردهاي انقلاب اسلامي، رعايت حقوق شهروندي، تامين امنيت اجتماعي و اخلاقي در اين گونه واحدهاي صنفي در اجراي ماده 17 قانون نظام صنفي، ضوابط انتظامي مرتبط با توزيع پوشاك به نحو مقتضي به كليه اعضاي تحت پوشش ابلاغ و از طريق بازرسان آن اتحاديه نظارت بر حسن اجراي آن معمول و نسبت به اعمال مواد 27 و 28 قانون نظام صنفي با واحدهاي متخلف برخورد شود.

همچنين در ادامه اين نامه پليس بر رعايت ضوابط انتظامي تاكيد كرده كه مشروح آن به اين شرح است؛

1- ممنوعيت نمايش، عرضه و فروش البسه با مارك هاي غربي و تصاوير مبتذل

2- ممنوعيت به نمايش گذاشتن پاپيون و كراوات در معرض ديد عموم

3- به نمايش نگذاشتن مانكن هايي كه برجستگي هاي بدن، سر و صورت بدون حجاب آن مشخص باشد، اعم از سر تنها، يا نيم تنه يا تمام قد (مانكن ها بايد بدون سر يا نيم سر باشند)

4- استفاده نكردن از مانكن ها با پوشش هاي غيرمتعارف و خلاف فرهنگ و عرف جامعه اسلامي (پوشاندن البسه به شكل تحريك آميز يا منقوش به تصاوير مبتذل، آرايش مانكن، نمايش عمومي مدل مو و غيره)

5- عدم فروش البسه زير زنانه توسط متصدي مرد

6- واحدهاي صنفي ويژه بانوان يا غرفه هاي مختص آنها در فروشگاه هاي پوشاك داراي تابلوي «ورود آقايان اكيداً ممنوع» باشد.

7- عدم به نمايش گذاشتن البسه زير زنانه در معرض ديد عموم

8- استفاده از مانكن هاي ملبس به لباس هاي زير زنانه در واحد صنفي كه صرفاً البسه زير زنانه توليد و عرضه مي كنند مشروط به اينكه فروشنده مرد نباشد، بلامانع است.

9- رعايت شيوه نامه نصب نام و علامت تجاري روي البسه توسط توليدكنندگان و عرضه كنندگان

10- وجود فروشنده خانم براي عرضه لباس در واحدهاي صنفي پوشاك زنانه كه داراي اتاق پرو است، الزامي بوده و بايد حتماً لباس بانوان از طريق فروشنده زن به آنها تحويل داده شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر