۱۳۸۸ شهریور ۱۰, سه‌شنبه

سايت توكلي: موسوي دوبرابر احمدي‌نژاد در دانشگاه‌ها راي داشت

پارلمان‌نيوز: هرچند روز گذشته احمدي‌نژاد به گفته احمد توكلي دست به تحريف و دادن نسبت ناروا به رئيس مركز پژوهش‌هاي مجلس كرد، اما اين نماينده تهران همانگونه كه امروز در مجلس به اين اقدام رئيس دولت اعتراض كرد در سايت خود نيز موارد مهمي را در خصوص نقش احمدي‌نژاد در حوادث بعد از انتخابات و محبوبيت ميرحسين موسوي در دانشگاه‌ها را بيان كرد.

به گزارش پايگاه خبري فراكسيون خط امام(ره) مجلس«پارلمان‌نيوز»، الف نوشت:

درباره پاسخ آقاي رييس جمهور به اظهارات نماينده مردم تهران در مجلس، تذكر چند نكته ضروري است:

1. نظر سنجي‌هاي معتبر در ايام تبليغات انتخابات دهم رياست جمهوري نشان مي‌داد آقاي موسوي از اوايل خردادماه در تهران از آقاي احمدي‌نژاد پيشي گرفت و اين برتري را تا 22 خرداد در پايتخت حفظ كرد و در دانشگاه‌ها نيز آقاي موسوي تقريباً حدود 2 برابر آقاي احمدي‌نژاد راي دارد. در واقع همان نظر سنجي‌هايي كه از برتري آقاي احمدي‌نژاد «در كل كشور» حكايت مي‌كرد، برتري آقاي موسوي را در«تهران» و برتري محسوس ايشان را در «دانشگاه‌ها» نشان مي‌داد.

در حال حاضر و با گذشت نزديك به سه‌ماه از ايام انتخابات، بسياري از راي دهندگان به آقاي موسوي درباره سلامت انتخابات قانع نشده‌اند و با تعلل سوال برانگيز رسانه ملي در پاسخگويي به شبهه‌ها از يك سو و جنگ رواني بي‌سابقه رسانه‌ها ضد انقلاب از سوي ديگر، تهمت سنگين تقلب به تدريج براي سنجش از طرفداران آقاي موسوي باور شده است.

2. برخورد آقاي احمدي‌نژاد با طرفداران نامزد رقيب كه در تهران و بخصوص محافل دانشگاهي اكثريت هستند، معمولاً توام با ناديده‌ انگاري و كوچك شماري بوده است. ترديدي نيست كه اين نوع برخورد رييس جمهور محترم در سخنراني احساسي 24 خرداد در ميدان ولي‌عصر در تحريك هواداران نامزدهاي مخالف‌ به اردوكشي خياباني و نمايش كثرت در راهپيمايي انبوه 25 خرداد موثر بوده است.

حال با توجه به تلاش عوامل ضد انقلاب به تحريك دانشجويان و ايجاد بلوا و آشوب و حركت‌هاي راديكال در دانشگاه‌ها، تداوم ناديده‌انگاري و كوچك شماري مخالفان و منتقدان دانشگاهي از سوي رييس جمهور منطقي و موجه نيست.

3. طرفداران نامزدهاي مغلوب در انتخابات 22 خرداد هر چند اغلب عصباني هستند و طي 3 ماه در بمباران شديد تبليغات مسموم، شانتاژ و انواع ابزارهاي جنگ رواني براي باورپذير كردن تقلب در انتخابات بوده‌اند، اما اغلب افرادي منطقي و اهل استدلال هستند. با اين دسته از شهروندان، به ويژه در محافل و محيط‌هاي دانشگاهي بايد با تدبير، منطق و از روش «اقناع» عمل كرد نه «قلدري» و «گردن كلفتي». بسياري از طرفداران نامزدهاي مغلوب به ويژه در محيط‌هاي دانشجويي چنانچه به مناظره و استدلال و مقايسه شواهد و ادله دعوت شوند، تاييد خواهند كرد كه براي اثبات ادعاي تقلب در انتخابات، هيچ دليل قانع كننده‌اي وجود ندارد.

ناديده‌انگاري و كوچك شماري طرفداران نامزد مغلوب آن هم در محيط‌هاي دانشجويي، آنها را به سمت اوباش و طرحان حركت هاي خشن و راديكال سوق مي‌دهد. اتفاق شومي كه با بي‌تدبيري‌هاي بعد از انتخابات شكل گرفت و متاسفانه علايمي از اصلاح اين روند خطرناك و ناصواب، به ويژه در رفتار و گفتار رييس جمهور محترم ديده نمي‌شود.


۱ نظر:

  1. سلام
    این آقای توکلی که اکنون زیادتر بودن طرفداران موسوی را در دانشگاهها و تهران به عنوان یک واقعیت ذکر می کنند همان کسی هستند که در 3 ماه گذشته مدام از موسوی و کروبی بد گفته بود .
    قدم به قدم عقب رفتن نظام به مراحل جالبی رسیده است .
    سری به من هم بزنید .

    پاسخحذف